Opnieuw Vragen in Provinciale Staten over EMK-gifterrein

Foto gemaakt tijdens de damwandinspectie in 2015.

GroenLinks-Statenlid Robert Klumpes stelt opnieuw vragen over het EMK-gifterrein in de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Ook hier wordt gevraagd om duidelijkheid over de staat van de damwanden en hoe het gaat met de 1.5 miljoen euro die de provincie bijgedragen heeft aan de sanering. De daaraan verbonden voorwaarde was, dat er een einde zou komen aan de “eeuwigdurende nazorg”. Daar lijkt geen sprake meer van te zijn. Sterker nog: de jaarlijkse kosten zullen waarschijnlijk exploderen nu er PFAS uit het te lozen water gefilterd moet worden. Roberts vragen zijn hier te downloaden:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: