Saneringsfiasco Krimpens EMK-gifterrein is compleet

Op Regio Online verscheen dit weekend een artikel over het EMK-gifterrein in Krimpen aan den IJssel: “In de komende weken zal dankzij GroenLinks zowel in de Tweede Kamer als in Provinciale Staten gesproken worden over het EMK-gifterrein in Krimpen aan den IJssel. Krimpenaren Arjan de Bruin en Wouter van Blanken werken op de achtergrond mee aan de voorbereiding van deze debatten. Door hardnekkig vol te houden, weten zij steeds meer rapporten in handen te krijgen over de mislukte hersanering. Zij vrezen dat Krimpen opnieuw het slachtoffer zal worden van bestuurlijke bluf, elkaar tegenwerkende overheden, grote fouten en een gebrek aan toezicht.”

Lees hier het hele artikel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: